Menut

Häämenut

Meiltä saat halutessasi kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen juhlaan maistuvan ruuan lisäksi. Järjestämme sinulle ammattitaitoisen henkilökunnan, teltat, kalustot, astiat ja somisteet. Yhteistyökumppaneihimme lukeutuu myös monia tilantarjoajia sekä valokuvaaja.

Huomioimme aina myös allergiat & kasvisruokailijat ilmoitetun mukaisesti. Tarjoilut on mahdollista toteuttaa noutopöytänä, mahdollisuuksien mukaan myös lautastarjoiluna.

 

Suunnittelemme ja valmistamme häätarjoilut toiveiden mukaisesti. Valmistamme kaiken alusta loppuun itse, tietenkin käsintehtynä vain parhaista raaka-aineista.

Suunnittelimme sinulle valmiiksi myös muutamia, vuosien kokemuksen kautta hyväksi koettuja menukokonaisuuksia helpottamaan valintaa, yöruokia unohtamatta.

Katso menu ehdotuksia

PS. Häämenumme sopivat mainiosti myös muunlaisiin juhliin!

 


Juhlamenut

 

Meiltä saat mottomme mukaisesti käsintehtyä ruokaa suurella sydämellä niin syntymäpäiviin, rippijuhliin, ristiäisiin, ylioppilasjuhliin kuin muistotilaisuuksiin.

Suunnittelemme ja valmistamme tarjoilut täysin toiveiden mukaisesti, mutta helpotimme valintaasi myös muutamilla vuosien kokemuksen kautta hyväksi todetuilla menukokonaisuuksilla.

Katso menu ehdotuksia


Lakkiaismenut


 

Soita